Bu hisse kısa zamanda yüzde 78 değer kaybetti!

Borsa İstanbul'da işlem gören gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (PEKGY), son aylarda sert düştü. Hisse, kısa zamanda zirveden yüzde 78 düşüş gösterdi.

Bu hisse kısa zamanda yüzde 78 değer kaybetti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un GYO şirketlerinden Peker GYO (PEKGY), son ayların en çok düşen hisselerinden biri oldu. Henüz Şubat ayının ilk günlerinde zirve fiyatlarında olan hisse, mart ayının ortasından itibaren ise sert düştü. Hissede kayıp, yılbaşından bu yana %78 oldu.

ŞUBAT AYINDA ZİRVEYİ GÖRDÜ, KISA ZAMANDA ADETA ERİDİ!

Peker GYO'nun Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 6 Şubat 2024 tarihinde zirve fiyatı olan 37,78 TL'yi gördü. Daha sonra kademeli olarak düşüşe geçen PEKGY payları, mart ayının ortasından itiberen düşüşü hızlandırdı. 30 Nisan seansını 8,04 TL'den kapatan PEKGY, zirveden %78 değer kaybı yaşadı.

Bu hisse kısa zamanda yüzde 78 değer kaybetti!

NİSAN AYININ DA EN ÇOK DÜŞEN HİSSESİ OLDU!

Peker GYO'nun hisseleri, geride bıraktığımız nisan ayında da en fazla düşen hisselerin zirvesinde yer aldı. PEKGY payları nisanda %41,87 düşüşle zirvede yer alırken, listenin ikinci sırasında %32,86 düşüşle BRKVY ve üçüncü sırada ise %28,23 düşüş ile VRGYO yer aldı.

 

Bu hisse kısa zamanda yüzde 78 değer kaybetti!

Fotolar: Tradingview - Oyak Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme