Halka arz şirketten milyon dolarlık iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden biri olan Mega Metal (MEGMT) milyon dolarlık iş anlaşması açıkladı. Mega Metal'in açıklama detayları haberimizde!

Halka arz şirketten milyon dolarlık iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Mega Metal, halka arzın ardından yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni şirket kurulumu ile adından söz ettiren Mega Metal, yaptığı iş anlaşmaları ile de yatırımcılar arasında konuşulmaya başladı. Mega Metal, 3 Mayıs tarihinde yine milyon dolar büyüklüğünde bir iş anlaşmasını yatırımcılara duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan Mega Metal, iş anlaşmasının 2024 yılı cirosuna 7,5 milyon dolarlık katkı sağlamasını beklediklerini belirtti. Şirketin KAP açıklamasında, "Şirketimizin yurt içi yerleşik bir müşterisi ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanarak, 2024 yıl sonuna kadar aşağıda özetle  detayları verilen satış konusunda taraflar anlaşma sağlamıştır.  
*2024 yıl sonuna kadar 700 ton satış yapılması ve Şirket cirosuna USD 7,5 Milyon katkı sağlaması beklenmektedir. Kamuoyuna ve Değerli Ortaklarımıza saygıyla duyurulur."
denildi.

Kaynak: KAP


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme