'Şeker' gibi açıklama geldi! 4 kurum hisseyi tavana götürdü!

Borsa İstanbul'da işlem gören şeker üretim şirketlerinden Kayseri Şeker (KAYSE), yaptığı iş anlaşması açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Şirketin 3,45 milyar TL'lik iş anlaşması sonrası 4 kurumdan gelen yüklü alımlar, KAYSE paylarını tavan fiyata götürdü.

'Şeker' gibi açıklama geldi! 4 kurum hisseyi tavana götürdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden Kayseri Şeker, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir iş anlaşması açıkladı. Şirket, yaptığı iş anlaşmasında bedelin ise 3,45 milyar TL olduğunu belirtti. Kayseri Şeker'in KAP açıklamasında, "Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir müşteri arasında şeker satış işine istinaden KDV dahil 3.456.220.000-TL (Üçmilyar dörtyüzellialtımilyon ikiyüzyirmibin-TürkLirası) tutarında anlaşma yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla" denildi.

4 KURUMDAN GELEN YÜKLÜ ALIM HİSSEYİ TAVANA GÖTÜRDÜ!

Kayseri Şeker'in rekor bedelli iş anlaşması açıklaması, yatırımcıları da üzerine çekti. Deniz Yatırım üzerinden 774 bin lotun üzerinde, A1 Capital üzerinden 739 bin lotun üzerinde, Bank of America üzerinden 662 bin lotun üzerinde ve İnfo Yatırım üzerinden de 259 bin lotun üzerinde KAYSE hissesi alındı. 29 Nisan tarihli seansı 30,28 TL'den kapatan KAYSE, gelen yüklü alımların ardından tavan fiyat olan 33,30 TL'ye yükseldi.

Kaynak: KAP


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme