Teknoloji devi şirket, Apple'ın distribütörü oldu!

Borsa İstanbul'un teknoloji şirketlerinden Aztek Teknoloji, Apple'ın distribütörü oldu. Şirket, Apple marka birçok ürünün Türkiye'de dağıtıcısı olacak. İşte detaylar!

Teknoloji devi şirket, Apple'ın distribütörü oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören teknoloji şirketlerinden Aztek Teknoloji (AZTEK), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirket yaptığı açıklamada Apple ile distribütörlük anlaşması yapıldığını ve bu markaya ait birçok ürünün Türkiye'de dağıtıcısı olacağını belirtti.

Aztek Teknoloji'den yapılan KAP açıklamasında, "Türkiye Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi tarafından Şirketimiz, Apple Homepod hoparlör grubu ürünlerinin de 29.04.2024 itibariyle Türkiye yetkili distribütörü olarak atanmıştır. Şirketimiz, Apple Yetkili Distribütörlük Sözleşmesi kapsamında mevcut durumda distribütörlüğünü yapma hakkına sahip olduğu Apple markalı aksesuarlar, Apple TV ve Beats markalı ürünlerin yanı sıra; bu sayede "Homepod" höparlörlerin de Türkiye'de "dağıtıma açık kanal" olarak tanımlı kanallara satış ve dağıtımını yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Homepod Hakkında

Apple tarafından geliştirilen ses teknolojisi ve üst düzey yazılımı ile HomePod olağanüstü güçlü bir akıllı hoparlördür.

Yeniliklerle ve Siri zekasıyla donatılmış Homepod hoparlörler yüksek kaliteli ses deneyimi, gizlilik ve güvenlikle birlikte Apple aygıtlarıyla kusursuz bir uyum sunmanın yanısıra, günlük görevleri yönetmenin ve akıllı evi kontrol etmenin güçlü yollarını sunar.

Yerleşik asistan Siri ile birlikte hatırlatıcı ayarlamak, mesaj göndermek odadan içeri girerken ışıkları açmak, garaj kapısını kapatmak gibi görevleri sadece ses kullanarak yapabilmek mümkündür. Siri ile görevler yönetilebilir ve akıllı evler kontrol edilebilir." ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme