Yüzde 38 düşen halka arz hissede 5 kurumdan rekor alım!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Limak Doğu Anadolu Çimento'nun hisseleri, zirveden yüzde 38 düşmüştü. Hissede 30 Nisan tarihinde 5 kurumdan yüklü alım geldi. LMKDC payları tavan fiyata yükseldi. 

Yüzde 38 düşen halka arz hissede 5 kurumdan rekor alım!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Limak Doğu Anadolu Çimento payları, 30 Nisan seansında tavan fiyata yükseldi. Hissede 5 farklı kurumdan yüklü alımlar geldi. LMKDC payları, zirve fiyatından %38 düşmüştü. İşte Limak Doğu Anadolu Çimento hisselerinde yaşananlar!

HALKA ARZ SONRASI %158 KAZANDIRMIŞTI!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz edilen payları, 22 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 16,20 TL olan LMKDC, daha sonra tavan serisi yakalayarak 6 Mart tarihine kadar sert yükseldi. Hisse o tarihte 41,92 TL'yi gördü ve halka arzın üzerine %158 yükselmiş oldu.

ZİRVEDEN %38 DÜŞMÜŞTÜ!

6 Mart'ta zirve fiyatını gören Limak Doğu Anadolu Çimento'nun payları daha sonra ise kademeli olarak düşüşe geçti. Hisse, 29 Nisan seansında günü 25,90 TL'den kapattı. LMKDC zirveden %38 düşüş göstermiş oldu.

5 KURUMDAN REKOR ALIM GELDİ, HİSSE TAVAN OLDU!

Limak Doğu Anadolu Çimento hisselerinde 30 Nisan seansında 5 kurumdan yüklü alımlar geldi. Hissede Şeker Yatırım üzerinden yaklaşık 800 bin lot, Marbaş üzerinden yaklaşık 714 bin lot, A1 Capital üzerinden yaklaşık 605 bin lot, Tacirler üzerinden yaklaşık 575 bin lot ve Bank of America üzerinden de yaklaşık 536 bin lot alım yapıldı. Hisse tavan fiyata yükselerek 28,48 TL'ye çıktı.

Yüzde 38 düşen halka arz hissede 5 kurumdan rekor alım!

Foto: Tradingview


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme