25-29 Mart 2024 Halka Arz Takvimi!

Mart ayının son haftasına girilirken, halka arz takvimi de yatırımcılar tarafından merak edilmeye başladı. 25-29 Mart halka arz takvimi, bu hafta yeni halka arz var mı? sorularının yanıtı haberimizde!

25-29 Mart 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2024 yılında şimdiye dek toplam 8 şirkete halka arz onayı verdi. SPK'dan onay aldıktan sonra Borsa İstanbul'da işleme başlayan son şirket ise Odine Solutions Teknoloji oldu. ODINE paylarının ilk iki gün tavan fiyattan kapanış yapması üzerine, yatırımcılar yeni halka arzları da araştırmaya başladı.

Sermaye Piyasası Kurulu, 21 Mart 2024 tarihinde yayımladığı yeni bültende 1 şirkete daha halka arz onayı verdi. Halka arz için onay alan şirket ise IC Enterra Yenilenebilir Enerji oldu. Bu şirketin halka arzında talep toplama tarihleri de dahil olmak üzere tüm detaylar netleşti.

25-29 MART HALKA ARZ TAKVİMİ

25 Mart Pazartesi - 29 Mart Cuma arasında halka arz takviminde 1 şirket yer alacak. IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 27-28-29 Mart (Çarşamba-Perşembe-Cuma) günleri halka arz olacak. Talep toplama tarihlerinde, saat 09.00-17.00 arasında talep gönderebilirsiniz.

Halka arz süreçlerini, aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

IC ENTERRA YENİLENEBİLİR ENERJİ HALKA ARZ DETAYLARI!

25-29 Mart haftasının halka arzı olan IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 10 TL fiyatla halka arz edilecek. Şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Borsa kodunun ENTRA olacağı şirket Katılım Endeksi kriterlerini ise karşılamıyor.

Diğer tüm ayrıntılara uygulamalarımızdan erişebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme