4 hissede yasak yarın kalkıyor!

Borsa İstanbul'da işlem gören 4 şirketin hisseleri tedbirli işlem görüyordu. 1 Kasım seans…

4 hissede yasak yarın kalkıyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören 4 şirketin hisseleri tedbirli işlem görüyordu. 1 Kasım seans kapanışının ardından bu hisselerdeki tedbir kararı sona erecek.

Borsada işlem gören şirketlerin hisselerinde zaman zaman tedbir uygulanıyor. Son 1 aydır tedbir kapsamında olan 4 şirketin hisselerinde de yeniden normal işlem uygulanacak. Bu hisseler, 2 Ekim 2023 tarihinden bu yana çeşitli tedbirlere konu edilmişti. 1 Kasım 2023 seans kapanışının ardından USAK, QNBFB, YGYO ve EUYO hisselerindeki tedbir kaldırılacak.

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. (USAK)

Uşak Seramik hisselerinde uygulanan; br üt takas, kredili işlem ve açığa satış tedbirlerinin yanı sıra emir paketi tedbiri de bulunuyordu. 1 Kasım seans kapanışı ile birlikte hissedeki 3 tedbir kaldırılacak.

QNB Finansbank A.Ş. (QNBFB)

QNB Finansbank hisselerinde 5 ayrı tedbir birden bulunuyor. Borsa İstanbul, QNBFB hisselerine Brüt Takas, Kredili Alım ve Açığa Satış, Emir Paketi Tedbiri, Tek Fiyat ve İnternet Emir Yasağı tedbirleri getirmişti. 1 Kasım seans kapanışının ardından bu hissedeki tedbirler de kaldırılmış olacak.

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (YGYO)

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisselerinde ise kredili işlem ve açığa satış yasağı bulunuyordu. 1 Kasım seansının kapanmasının ardından YGYO hisselerindeki tedbir kaldırılacak.

Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO)

Euro Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı hisselerinde de kredili işlem ve açığa satış, brüt takas ve emir paketi tedbirleri bulunuyordu. EUYO hisselerinde de 1 Kasım seans kapanışının ardından tedbirler kaldırılacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme