654.500 dolarlık iş anlaşması açıklandı!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, 654.500 dolar tutarında iş anlaşmasına imza attı…

654.500 dolarlık iş anlaşması açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen enerji şirketi, 654.500 dolar tutarında iş anlaşmasına imza attı.

Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. ve Tatış Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği San.Tic.A.Ş. arasında, İzmir Dikili’de bulunan arazide gerçekleştirilecek olan güneş enerji santrali projesi için önemli bir iş anlaşması imzalandı.

Şirket, anahtar teslimi müteahhitlik faaliyetleri kapsamında İzmir Özel Türk Koleji’nin enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla “Anahtar Teslim Arazi Tipi Öztüketim Güneş Enerji Santrali” kurulumunu üstlenecek.

Toplam sözleşme bedeli, KDV hariç 654.500,00 USD (18.637.476,55 TL+KDV) olarak belirlendi. Bu anlaşma ile birlikte, güneş enerjisi kullanımının artması ve karbon emisyonunun azaltılması hedefleniyor.

Proje kapsamında, İzmir Özel Türk Koleji’nin enerji ihtiyacının güneş enerjisi aracılığıyla karşılanmasıyla çevre dostu bir enerji üretimi sağlanacak. Bu önemli adım, sürdürülebilir enerjiye geçiş ve çevresel etkilerin en aza indirilmesi konusundaki çabaları destekliyor.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.