Avrupakent GYO işleme başladı! Patron neler söyledi?

Borsa İstanbul'da Avrupakent GYO A.Ş. için GONG töreni düzenlendi. 21 Aralık sabah saatlerinde düzenlenen törende, şirketin yönetim kurulu başkanı Süleyman Çetinsaya neler söyledi? İşte detaylar!

Avrupakent GYO işleme başladı! Patron neler söyledi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan son şirket Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 21 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başladı. Şirketin halka arz edilen payları, 55,08 TL'den satışa sunulmuştu. Borsadaki ilk gününe satıcılı başlayan AVPGY hisseleri, sabah seansının açılmasının ardından yatırımcıları şoka uğratmıştı. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Saat 09.55'te emirlerin eşleşmesi ile birlikte fiyatların ekrana yansıması, AVPGY hisselerinde -%8,35 düşüş yaşandığını gözler önüne sermişti. 55,08 TL'den halka arz edilen AVPGY payları, 21 Aralık 2023 saat 12.30 itibariyle en düşük 49,70 TL'yi gördü. 

GONG TÖRENİ DÜZENLENDİ

Avrupakent GYO A.Ş. payları için Borsa İstanbul'da bir GONG Töreni düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan Avrupakent GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, duygu ve düşüncelerini aktardı.

"EN ÇOK KAZANAN VE KAZANDIRAN..."

Çetinsaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bize bu halka açma konusunda bize yardımcı olan, yönetim kurulu üyelerimiz, başta Vahdettin Bey, sağ olsun var olsun. Bizi, GYO'larda en doğru yola seçmiştir. Ve sonrakinde bizim şu anda halka arzda 3 milyon 750 bin ortağım var. Ben bu ortaklarımla birlikte, en iyisini olmaya gayret edeceğim ve en çok kazanan ve kazandıran bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olmayı arzu ediyoruz. İnşallah, Allah bizi utandırmasın. Biz, ülkemizin hem geleceği için hem şirketlerimiz için ve bu şirketimizin halkla bölüşen ekmeğini paylaşan bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olacak ve hedefimiz en iyisi olmaya gayret edeceğiz. Dürüst, doğru çalışmayı namusum üzerine and içiyorum. Teşekkür ederim"


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 5
İzzet 23 Aralık 2023 19:27

İlk işlemde hisseler yere çakıldı. Siz kamyonla paraya çüktünüz . Bizde zarar ettik ve halka aralara tövbe ettik. Ne dersen boş.

Ahmet 23 Aralık 2023 17:33

İnşallah patronun dediği olur.

Faik 23 Aralık 2023 13:54

Garibanı toparlayan sözde yatırımcı bir kurumsunuz

Yağız 23 Aralık 2023 13:39

Bana açılış bu konuşmayı hatirlatiyor

Abdullah Özdmir 21 Aralık 2023 13:19

O kadar cok duygulandimki anlatamam ha acilis ta bu duygumun pesismesine sebeb oldu.