BİST şirketi İBB ile tam 519.337.221 TL'ye anlaşmaya vardı!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirket, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen ihaleyi kazandı. İhale bedelinin ise 519.337.221 TL olduğu belirtildi.

BİST şirketi İBB ile tam 519.337.221 TL'ye anlaşmaya vardı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen taşımacılık şirketlerinden biri olan Platform Turizm (PLTUR), rekor bedelli bir ihaleyi kazandığını duyurdu. Şirket, söz konusu ihale hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendirdi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Platform Turizm’den yapılan açıklamada, İBB Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ihalede en iyi teklifi kendileri tarafından verildiği ve ihalenin kendi uhdelerinde kaldığı belirtildi.

Platformu Turizm, ihaleye ilişkin KAP açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“15.12.2023 tarihinde 2023/1260647 ihale kayıt numaralı İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 12 Aylık Personel Taşıması ihalesi işi 519.337.221.00 TL bedel ile ekonomik olarak en avantajlı teklif sahibi olan firmamız üzerinde kalmış olup, kesinleşen ihale kararı tarafımıza tebliğ edilmiştir.

İhale mevzuatı kapsamında sözleşme imzalanması için davet beklenmektedir.

Kamuoyuna ve değerli yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme