BofA topladı, halka arz hisse günler sonra tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni şirketinin hisselerinde Bank of America (BofA) devreye girdi. BofA devreye girdi, hisse günler sonra tavan fiyata yükseldi. İşte detaylar!

BofA topladı, halka arz hisse günler sonra tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden Mega Metal (MEGMT), günler sonra tavan fiyata yükseldi. Borsada işleme başlamasından kısa bir müddet sonra halka arz fiyatının altına gerileyen hisse, son günlerde yatırımcılarını mutlu etmeye devam ediyor.

Mega Metal'in halka arz edilen payları 15 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 28,30 TL olan MEGMT, daha sonra 34,22 TL'ye kadar yükselmişti. Ancak daha sonra ise düşüş gösteren hisse, bugün yeniden yatırımcılarını sevindirdi.

Düşüş gösterdiği süreçte 21,82 TL'ye kadar gerileyen MEGMT, hisseye dip fiyattan giren yatırımcılara ise %50 civarında getiri sağladı. Hisse 15 Ocak 2024 tarihinde tavan fiyata yükselirken tahtada BofA öne çıktı.

BofA topladı, halka arz hisse günler sonra tavan oldu!

BANK OF AMERICA TOPLADI

Bank of America, 15 Ocak tarihli seansta MEGMT hisselerinde yüklü alım yaptı. Yatırım şirketi, saat 10.35 itibariyle MEGMT hisselerinden ortalama 32,793 TL maliyetle 370 binin üzerinde lot alımı gerçekleştirdi. Alıcılarda en çok alım yapan BofA'yı, ortalama 32,647 TL maliyetle 151.148 lot alımı yapan Deniz takip etti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme