Borsanın yeni şirketinden 300 milyon dolarlık dev ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş., 300.000.000 dolar bedelli dev ihale hakkında açıklama yaptı. İşte şirketten yapılan açıklamanın detayları!

Borsanın yeni şirketinden 300 milyon dolarlık dev ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT), rekor bedelli bir ihale hakkında açıklamada bulundu. Şirket, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Turkmen Telekom tarafından düzenlenen ihaley katılım sağlamıştı. Agrotech, bu ihale hakkında güncel bilgiyi yatırımcılarla paylaştı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, "Şirketimiz, 04.12.2023 tarihinde yayınladığımız Özel Durum Açıklamasını güncellemiş bulunmaktayız. Türkmenistan'da faaliyet gösteren TURKMEN TELEKOM firmasının Bilgi Sistemleri, Siber Güvenlik ve Dijital Güvenlik modernizasyonu, yeni ekipman ve güvenlik yazılımı alım ve kurulum ihalesine katılım başvurumuzun şirketimizin teknik yeterliliği ve alt yapısı ile olumlu olarak değerlendirilmiş  olup, kazanmıştır. İlerleyen aşamalardaki gelişmeler ve sonuçlar konusunda kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna ve paydaşlarımıza saygıyla duyururuz." ifadelerini kullandı.

HALKA ARZ SONRASI BÜYÜK PERFORMANS!

Agrotech'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, halka arz sonrası dikkat çeken bir yükseliş performansı sergiledi. Halka arz fiyatı 5,21 TL olan AGROT, 26 Şubat 2024 tarihli seans kapanış fiyatı olan 40,94 TL ile yatırımcılarına %685'in üzerinde kazanç sağladı.

Borsanın yeni şirketinden, 300 milyon dolarlık dev ihale açıklaması!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme