CW Enerji'den gelen KAP bildirimleri, hisseyi yukarı taşıdı!

5 Mayıs tarihinde Borsa İstanbul'da payları işleme görmeye başlayan CW Enerji, Kamuoyu Aydınlatma Platformu üzerinden iş anlaşması açıkladı. Şirketten gelen 2 KAP bildiriminin ardından CWENE payları yukarı yönlü harekete geçti.

CW Enerji'den gelen KAP bildirimleri, hisseyi yukarı taşıdı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Nisan ayında halka arz onayı almasının ardından 5 Mayıs’ta Borsa İstanbul’da işleme başlayan CW Enerji, arz sonrası beklenen tavan serisini yakalayamamıştı. Şirket payları (CWENE), 3. işlem gününde tavan bozmuş daha sonra ise sakin bir görüntü çizmişti.

CW Enerji hisseleri, 23 Mayıs tarihli seansa da yatay başladı. Şirket, gün içerisinde KAP üzerinden 2 yeni iş anlaşması duyurdu. Peş peşe gelen yeni iş anlaşması duyuruları, şirket hisselerini yukarı taşıdı.

2 KAP DUYURUSU YAPILDI

CW Enerji’den yapılan ilk açıklamada, “Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir müşterisi arasında güneş paneli satışına ilişkin KDV hariç yaklaşık toplam 3.781.166,40 USD (ÜçmilyonyediyüzseksenbirbinyüzaltmışaltıAmerikanDolarıkırkcent) tutarında anlaşma sağlanmıştır.” denildi.

Gelen ikinci KAP açıklamasında ise “Şirketimiz ile yurt içinde yerleşik bir müşterisi arasında güneş paneli satışına ilişkin KDV hariç yaklaşık toplam 16.764.603,30 (OnaltımilyonyediyüzaltmışdörtbinaltıyüzüçAmerikanDolarıotuzcent) tutarında anlaşma sağlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme