Dev bedelsiz sonrası hisse toparlayamadı!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 10 Kasım tarihinde bedelsiz sermaye artırımı onayı alan şirket,…

Dev bedelsiz sonrası hisse toparlayamadı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 10 Kasım tarihinde bedelsiz sermaye artırımı onayı alan şirket, bölünmeyi gerçekleştirdi. Ancak bedelsiz sonrası şirketin borsada işlem gören hisseleri bir türlü toparlayamadı.

Mia Teknoloji, aylardır beklenen bedelsiz sermaye artırımına 10 Kasım tarihinde onay almıştı. Şirket, daha sonra ise 20 Kasım Pazartesi günü %1200 oranındaki bedelsiz sermaye artırımını gerçekleştirdi.

Mia Teknoloji’nin sermayesi, bedelsiz sermaye artırımı ile birlikte 38.000.000 TL’den 494.000.000 TL’ye yükseldi. Şirketin Borsa İstanbul’da işlem gören lot sayısı da 13 katına çıkmış oldu. Hisse fiyatı da bölünen Mia Teknoloji, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında beklenen toparlanmayı gösteremedi.

BEDELSİZ SONRASI DÜŞÜŞ!

20 Kasım Pazartesi günü bölünmüş fiyat ile 55,90 TL’den borsada işleme başlayan MIATK hisseleri, o günden sonra düşüş gösterdi. Şirketin hisseleri, 24 Kasım Cuma saat 14.00 itibariyle en düşük 43,62 TL’ye kadar geriledi.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme