Dev şirketten %300 bedelsiz sermaye artırımı!

Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirketlerinden Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş…

Dev şirketten %300 bedelsiz sermaye artırımı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da payları işlem gören şirketlerinden Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KLKIM) bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Kalekim ne zaman bölünecek? KLKIM bedelsiz ne zaman?

Borsa İstanbul Yıldız Pazar şirketlerinden Kalekim, 14 Haziran tarihinde bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, bedelsiz oranının %300 olduğu açıklandı. KLKIM, bu bedelsizin geçmiş yıl kârlarından karşılanacağını belirtti.

Şirketin kayıtlı sermaye tavanı 300.000.000 TL ve mevcut sermayesi ise 115.000.000 TL olarak göze çarpıyor. Kalekim’in bedelsiz sermaye artırımına onay gelmesi halinde ise sermayesi 460.000.000 TL’ye yükselecek.

Haber
KALEKİM BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI

HATIRLATMA: BU BİLGİLERE DAHA KOLAY ERİŞMENİZ MÜMKÜN! Halka arz, sermaye artırımı ve borsa haberleri için mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uygun olanı indirmeyi unutmayın. iOS ve Android uygulama linkleri, sayfanın en altında yer almaktadır.


KALEKİM BEDELSİZ NE ZAMAN?

Şirket, bedelsiz sermaye artırımı için SPK’dan onay bekleyecek ve ardından da bedelsiz pay alma tarihi duyurulacak. Kalekim’in 2023 yılı içerisinde bedelsiz için onay alması bekleniyor.


Bakmadan Geçme