Ebebek borsada ne zaman işlem görecek? HALKA ARZ!

Ebebek'in halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı. Şirketin halka arz sonuçları ve borsa…

Ebebek borsada ne zaman işlem görecek? HALKA ARZ!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ebebek’in halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı. Şirketin halka arz sonuçları ve borsa gong tarihi, yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Ebebek halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Ebebek borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!

SPK’dan 24 Ağustos tarihinde halka arz onayı alan Ebebek, talep toplama işlemlerini tamamladı. Şirket, toplam 40 milyon nominal değerli pay için hisse başı 46,50 TL fiyattan talep topladı. Talep toplama işlemleri ise 29-31 Ağustos, 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Ebebek halka arzında talep toplama, 1 Eylül Cuma saat 17.00 itibariyle sona erdi.

Talep toplama işlemlerinin bitmesi ile birlikte birçok yatırımcı, taleplerinin ne kadarlık kısmının karşılandığını merak ediyor. Bu konuda internet ortamında da sıkça araştırmalar yapılıyor.

Ebebek’in halka arzında dağıtım şekli bireysel yatırımcılara eşit dağıtım olarak gerçekleştirilecek. Öte yandan şirket, 40 milyon lotun 19 milyon 200 bin adedini bu yatırımcı grubuna ayırdı. Peki, Ebebek halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak ve Ebebek borsada ne zaman işlem görecek?

EBEBEK HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ebebek’in halka arzına katılan yatırımcı sayısı, halka arz sonuçları ile birlikte kesinlik kazanacak. Şirketin bu bilgileri, 4 ya da 5 Eylül tarihinde açıklaması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimle haberdar olabilirsiniz.

UYGULAMA LİNKLERİ

iOS uygulama için tıklayın

Android uygulama için tıklayın

EBEBEK BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Ebebek CEO’su Halil Erdoğmuş, Foreks Haber’in konuğu oldu. CEO Erdoğmuş burada yaptığı açıklamada, Ebebek’in borsada işleme başlayacağı tarihi de açıkladı. Erdoğmuş, Ebebek’in halka arz edilen paylarının 7 Eylül Perşembe günü Borsa İstanbul’da işlem göreceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

GIPTA OFİS HALKA ARZ TÜM DETAYLAR

TARKİM BİTKİ KORUMA HALKA ARZ TÜM DETAYLAR


Bakmadan Geçme