Efor Çay halka arz edecek! 35 milyon lot!

Sermaye Piyasası Kurulu'na bir şirket daha halka arz için başvuruda bulundu. Çay üretici…

Efor Çay halka arz edecek! 35 milyon lot!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’na bir şirket daha halka arz için başvuruda bulundu. Çay üretici firmalarından biri olan Efor Çay, halka arz hazırlıklarına başladı. Halka arz için hazırlanan taslak izahname de yayımlandı. İşte şirketin halka arzında öne çıkan ayrıntılar haberimizde!

Son zamanlarda peş peşe gelen halka arz başvurularına bir yenisi daha eklendi. Efor Çay da halka arz için SPK’ya başvurusunu iletti. Halk Yatırım ve İntegral Yatırım eş liderliğinde halka arz için hazırlıklarını sürdüren şirket hakkında detaylar haberimizde.

EFOR ÇAY NE İŞ YAPAR?

Efor Çay 2014 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Şirket’in fiili olarak yürüttüğü faaliyet yaş çayların işlenmesi ve kuru çay üretimi ile kuru çayların paketlenip satılması ile aynı zamanda bitki ve meyve çaylarının paketlenip satılmasıdır.

Haber

EFOR ÇAY HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Şirket, halka arza toplam 35 milyon lotu konu edecek. Efor Çay’ın halka arz fiyatı henüz netleşmedi. Öte yandan dağıtım şekli ise tamamen eşit dağıtım olacak. Taslak izahnamede yer alan bilgilere göre; Efor Çay’ın halka arzında lotların tamamının satılması durumunda halka açıklık oranı da %20,59 olacak.

HATIRLATMA: Halka arz ve sermaye artırımlarına ilişkin tüm detaylardan anlık bildirimlerle haberdar olun. Aşağıda linkleri bulunan uygulamalardan cihazınıza uygun olanı indirin, gelişmeleri kaçırmayın!


Bakmadan Geçme