Enerji devinden yatırımcılara uyarı: İtibar etmeyin!

Türkiye'nin önde gelen enerji şirketi, yatırımcıları uyardı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, 'itibar etmeyin' dedi! İşte şirket tarafından yapılan açıklamanın detayları!

Enerji devinden yatırımcılara uyarı: İtibar etmeyin!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi Zorlu Enerji, KAP üzerinden dikkat çeken bir açıklama yapaarak yatırımcıları uyardı.

Şirket yaptığı açıklamada; Zorlu Enerji, Zorlu Yenilenebilir Enerji ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun adı kullanılarak fon toplama girişimi konusunda yatırımcıları uyardı. 

Zorlu Enerji'den yapılan açıklamada, "Türkiye'nin önde gelen enerji, Şirketimiz Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., %100 bağlı ortaklığımız Zorlu Yenilenebilir Enerji A.Ş. ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Nazif Zorlu adı kullanılarak, Smartlira.com adı ile oluşturulmuş bir web sitesi üzerinden ve çeşitli sosyal medya kanallarından "Ülkenin Jeotermal ve Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Para Kazan" başlığı altında, şirketlerimiz  paylarına ilişkin, kurulan platform aracılığıyla fon toplanmasına yönelik çağrı yapıldığı tespit edilmiştir." ifadelerini kullandı.

"SAHTE VE ALDATMA AMACI..."

Zorlu Enerji açıklamasının devamında ise "Söz konusu duyurular, sahte ve aldatma amaçlı olup, Şirketimiz Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., %100 bağlı ortaklığımız Zorlu Yenilenebilir Enerji A.Ş. ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Nazif  Zorlu ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." dedi.

Zorlu Enerji, "Şirketlerimizden sadır olmayan, tamamen gerçek dışı, sahte, aldatma ve dolandırıcılık amaçlı söz konusu duyurulara binaen yasal yollara başvurulmuş olup, yapılan işbu duyurulara yatırımcılar tarafından hiçbir surette itibar edilmemesi kamuoyuna saygı ile duyulur." ifadeleri ile açıklamasını tamamladı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme