Enerji sektöründe dev anlaşma!

Güneş enerjisi sektöründe öncü şirketlerden biri olan CW Enerji, Barteş Enerji Sanayi ve Ticaret…

Enerji sektöründe dev anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güneş enerjisi sektöründe öncü şirketlerden biri olan CW Enerji, Barteş Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

İki şirket arasında imzalanan sözleşme kapsamında, güneş enerjisi panellerinin satışı için 1.134.123,20 Amerikan Doları (KDV hariç) tutarında bir anlaşma yapıldı.

Bu miktar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Döviz alış kuru ile hesaplandığında KDV hariç toplam 32.150.011,06 Türk Lirası’na denk geliyor.

Sözleşme uyarınca, müşteri tarafından satışın yaklaşık %20’sini temsil eden avans ödemesi, anlaşmanın imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Taraflar arasında belirtilen panel satışı, ürünlerin tesliminin 2024 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

CW Enerji, bu önemli işbirliği ile güneş enerjisi alanında büyümeye devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme