GUBRF hissesinde kayıp büyüyor! Yine TABAN!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun bedelsiz sermaye artırımı reddi sonrası düşüşe başlayan Gübre Fabrikaları (GUBRF) hisselerinde kayıp büyümeye devam ediyor. O tarihten sonra taban serisine başlayan hisse, 25 Aralık'a da taban fiyattan başladı!

GUBRF hissesinde kayıp büyüyor! Yine TABAN!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'na bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu ileten Gübre Fabrikaları, Kurul'dan red yanıtı almıştı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden SPK'dan gelen bu kararı açıklayan şirketin hisseleri, gelen habere anında tepki göstermişti. 18 Aralık 2023 tarihli seansı taban fiyatta kapatan GUBRF hisseleri, daha sonra da sert düşüşüne devam etti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Geçen haftanın en çok kaybettiren hisselerinden biri olan aylık bazda da MARTI GYO'nun ardından en çok düşenler arasında yer aldı. Gübre Fabrikaları hisselerindeki değer kaybı son 1 ayda %50'ye yaklaştı.

GUBRF hissesinde kayıp büyüyor! Yine TABAN!

O TARİHTEN BU YANA NEREDEYSE YARIYA İNDİ!

Gübre Fabrikaları hisselerinde sert düşüş, SPK'dan gelen 18 Aralık tarihli kararın duyurulmasının ardından yaşandı. O tarihten bu yana borsada 6 seans geçiren GUBRF, %46,45 değer kaybı yaşadı. Son 1 yılda ise 405 TL'yi gören hisseler, tarihi zirve fiyatının epey altında işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme