Günlerdir yükseliyor! Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 kâr sağladı!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesi, son zamanlarda yükselmeye başladı. Daha önce halka arz fiyatının altına gerileyen hisse, şimdilerde yatırımcının yüzünü güldürüyor. Hisseyi dip fiyattan alanlar, kısa zamanda yüzde 60 kâr sağladı.

Günlerdir yükseliyor! Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 kâr sağladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un son şirketlerinden biri olan Batı Ege GYO'nun halka arz edilen payları, son zamanlardaki yükselişini sürdürüyor. Halka arz fiyatı 3 TL olan BEGYO, daha önce bu fiyatın altına da düşmüştü. Özellikle borsada işleme başlamasının ardından 2023 yılının son günlerinde dip fiyatlara inen BEGYO, yeni yıl ile birlikte yatırımcılarına para kazandırmaya başladı.

8 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlayan BEGYO, o tarihten sonra 3 TL'den 4,38 TL'ye kadar yükselmişti. Daha sonra düşüş görülen BEGYO payları 2,71 TL'ye kadar düşmüştü. BEGYO 2024 yılında başladığı yükseliş serüvenine ise kaldığı yerden devam ediyor. 

Hisse, özellikle son 4 işlem gününde sürekli yükseldi. 8 Ocak 2024 tarihli seansı 4,04 TL'den kapatan BEGYO hisseleri, 9 Ocak saat 14.20 itibariyle de %7'nin üzerinde yükseliş kaydederek 4,35 TL'li fiyatlara kadar çıktı. BEGYO halka arz yatırımcılarına an itibariyle %40'ın üzerinde kazanç sağladı. Dip fiyat olan 2,71 TL'den alım yapan yatırımcılar ise %60'ın üzerinde prim sağladı.

Günlerdir yükseliyor! Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 kâr sağladı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme