Halka arz hissede tavan serisi 6. gün bozuldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Oba Makarnacılık (OBAMS), 1 Mart Cuma günü borsada işleme başlamıştı. OBAMS paylarında tavan serisi, altıncı seans olan 8 Mart Cuma günü bozuldu.

Halka arz hissede tavan serisi 6. gün bozuldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son halka arz şirketlerden biri olan Oba Makarnacılık, 8 Mart 2024 tarihli seansta tavan serisini bozarak düşüş gösterdi.OBAMS paylarında saat 10.54'te devre kesiciler devreye girdi. Hisse, borsadaki altıncı seansında düşüşe geçti.

1 MART'TA BORSADA İŞLEME BAŞLAMIŞTI!

Oba Makarnacılık halka arzında, 96.336.345 lot satışa sunulmuştu. Halka arz fiyatı 39,24 TL olan Oba Makarnacılık, lotların %49'una denk gelen 47.204.809 adedini bireysel yatırımcılar için tahsis etmişti. Şirket payları, 1 Mart 2024 Cuma günü borsada işleme başlamış ve bugüne kadar da tavan serisi göstermişti.

HALKA ARZIN ARDINDAN %75 YÜKSELDİ!

Oba Makarnacılık 39,24 TL halka arz fiyatının ardından 8 Mart tarihinde 69,40 TL'yi gördü. Hisse, halka arzın ardından yatırımcılarına %75'in üzerinde kazanç sağladı. Devre kesicilerin sona ermesinin ardından yeniden işleme başlayan hissede, saat 11.10 itibariyle 62 TL'nin altında işlem devam ediyor.

Halka arz hissede tavan serisi 6. gün bozuldu!

OBAMS hisse fiyatı haber yayın saati ile geçerlidir, gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme