Halka arzlar nasıl takip edilir?

Türkiye'de son zamanlarda halka arzlar artmaya başladı. Durum böyle olunca da birçok yatırımcı…

Halka arzlar nasıl takip edilir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de son zamanlarda halka arzlar artmaya başladı. Durum böyle olunca da birçok yatırımcı ‘Halka arzlar nasıl takip edilir?’ sorusunun yanıtını araştırıyor. Bu soruya, makalemizde çok net bir cevap bulacaksınız. Gelin, detaylara geçelim.

Türkiye’de 2021 yılında başlayan halka arz rüzgârı, artarak devam ediyor. Halka arzların, yatırımcılara para kazandırması ile birlikte de gün geçtikçe yeni yatırımcılar borsaya giriş yapıyor. Halka arzlara katılan yatırımcılar, halka arzla kalmayıp Borsa İstanbul’da işlem gören diğer şirketlere de yatırım yapmaya başladı.

Sermaye Piyasası Kurulu, 2021 yılında 53 şirkete onay verirken bu sayı 2022 yılında 41 olarak kayıtlara geçti. 2023 yılının Eylül ayına kadar ise 36 şirket, SPK’dan halka arz onayı aldı. Yatırımcı sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Birçok yatırımcı ise bu halka arzları nasıl takip edeceği konusunda internette araştırmalarda bulunuyor.

Eğer siz de ‘Halka arzlar nasıl takip edilir?’ sorusunu arayarak makalemize ulaştıysanız, doğru adrese geldiniz. Çünkü biz, halka arz başvurusunda bulunan şirketleri, başvuru aşamasından borsada işlem görme başamasına kadar tüm detayları kullanıcılarımıza duyuruyoruz.

HALKA ARZLAR NASIL TAKİP EDİLİR?

Üstelik sadece web sitemiz üzerinden de değil. Halka Arz olan şirketleri sizler için incelediğimiz iOS ve Android mobil uygulamalarımız var. Siz de halka arzları, Halka Arz Mobil uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz. İşte uygulama linkleri…

iOS UYGULAMA LİNKİ

ANDROID UYGULAMA LİNKİ


Bakmadan Geçme