Hisseleri sert yükselmişti! Şişecam ile 7,85 milyon avroluk sözleşme imzaladı!

Son zamanlarda hisselerinin yükselişi ile dikkat çeken Birleşim Mühendislik, Şişecam sözleşme…

Hisseleri sert yükselmişti! Şişecam ile 7,85 milyon avroluk sözleşme imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda hisselerinin yükselişi ile dikkat çeken Birleşim Mühendislik, Şişecam sözleşme imzaladı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Birleşim Mühendislik (BRLSM), yeni iş anlaşmalarına devam ediyor. 17 Ekim tarihinde bu kez Türkiye’nin güçlü şirketlerinden Şişecam ile bir sözleşme imzalayan şirket, KAP üzerinden söz konusu sözleşme hakkında açıklamada bulundu.

Şişecam’ın Kaposvar-Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası Yapımı Projesi kapsamında sözleşme imzalayan şirket, sözleşme bedelinin ise 7 milyon 850 bin avro olduğunu açıkladı.

Birleşim Mühendislik’ten yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Şirketimiz Birleşim Mühendislik A.Ş. ile Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında, Şişecam Kaposvar-Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası Yapımı Projesi kapsamında bina mekanik tesisat işleri için 7.850.000 EURO+KDV olmak üzere bugün sözleşme imzalanmıştır.

İşin süresi ise 12 ay olarak planlanmıştır.”

MAYIS AYINDAN BU YANA %430 YÜKSELDİ

Borsanın yükselişe geçmeden önce dip fiyatlarda olduğu 2023 Mayıs ayında 6 TL‘li fiyatlardan işlem gören BRLSM hissesi, şu sıralar 32 TL‘nin üzerinde işlem görüyor. Şirketin hisseleri, güncel fiyat ile %430 dolaylarında yükseliş gösterdi.

Haber



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme