Hissesi tavan olan şirketten dev iş anlaşması!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Birleşim Mühendislik'in hisselerinde tavan…

Hissesi tavan olan şirketten dev iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Birleşim Mühendislik’in hisselerinde tavan devam ediyor. 31 Temmuz tarihinde de tavan fiyattan işlem gören şirketten bir de yüksek bedelle iş anlaşması açıklaması geldi. Şirket söz konusu iş anlaşmasına dair detayları Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdu. İşte detaylar!

Birleşim Mühendislik’in hisselerindeki yükseliş devam ediyor. Borsa İstanbul’da BRLSM kodu ile işlem gören hisseler, mayıs ayının başından bu yana %150‘nin üzerinde yükseliş gösterdi. Şirket hisseleri, 31 Temmuz tarihli seansın ilk saatlerinde de tavan fiyat olan 16,96 TL‘ye yükseldi. Gelen tavan fiyatın ardından Birleşim Mühendislik bir de iş anlaşması duyurdu.

KAP üzerinden açıklamada bulunan şirket, “Şirketimizin bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş ile Japonya Merkezli Aisin Otomotiv Parçaları San.ve Tic.A.Ş arasında, anahtar teslimli Güneş Enerjisi Santrali kurulumu için K.D.V. hariç toplam 9.100.000 ABD Doları bedelle ön anlaşma yapılmıştır.Proje bedelinin TL karşılığı güncel kur ile 245.063.000.TL olup sözleşme imzalandığında detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber


Bakmadan Geçme