İzdemir Enerji (IZENR) halka arz sonuçları, kaç lot verdi?

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden İzdemir Enerji, 3 Ağustos tarihinde halka arz onayı almıştı…

İzdemir Enerji (IZENR) halka arz sonuçları, kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden İzdemir Enerji, 3 Ağustos tarihinde halka arz onayı almıştı. Şirket, 8-9-10 Ağustos tarihlerinde talep topladı. İzdemir Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? IZENR halka arz koç lot verdi, borsada ne zaman işleme başlayacak?

İzdemir Enerji’nin halka arzında toplam, 138.120.000 lot satışa sunuldu. Şirketin halka arz fiyatı ise 19 TL şeklinde duyurulmuştu. IZENR kodu ile halka arz edilen İzdemir Enerji, Borsa İstanbul’un bilinen şirketlerinden İzmir Demir Çelik’in iştiraklerindne biri olarak dikkat çekiyor.

Halka arz büyüklüğü 2 milyar 600 milyon TL’nin üzerinde olan İzdemir’in halka arzının ardından sonuçlar da bir hayli merak konusu oldu. Halka arz edilen lotların büyük bir bölümü bireysel yatırımcılar için tahsis edildi. İzdemir halka arzına katılan yatırımcılar, halka arz sonuçlarını, kaç lot düştüğünü ve borsa işlem tarihini araştırıyor.

İZDEMİR ENERJİ HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

8-10 Ağustos tarihleri arasında talep toplayan İzdemir Enerji’nin halka arz sonuçlarını 11 ya da 14 Ağustos’ta açıklaması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirim gönderilecektir. Gelişmeleri kaçırmamak için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirmeyi unutmayın!

İZDEMİR KAÇ LOT DÜŞTÜ?

İzdemir Enerji halka arzında bireysel yatırımcılara kaç lot düştüğü konusu, dağıtım gerçekleşmesinin ardından netlik kazanacak?

İZDEMİR BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Şirketin halka arz edilen paylarının, 15-16 ya da 17 Ağustos tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor. Bu bilgi netleştiğinde de mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirime öğrenebilirsiniz.


Bakmadan Geçme