Kârını %445 artırmıştı! O şirket, 7,5 milyon dolarlık iş aldı!

Açıklanan son dönem bilançoda, kârını %445 oranında artırmayı başaran Birleşim Mühendislik, yeni iş…

Kârını %445 artırmıştı! O şirket, 7,5 milyon dolarlık iş aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklanan son dönem bilançoda, kârını %445 oranında artırmayı başaran Birleşim Mühendislik, yeni iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada iş anlaşması bedelinin dolar karşılığı 7,35 milyon dolar TL karşılığı ise 202,3 milyon TL şeklinde duyuruldu.

Son ayların en çok yükselen hisseleri arasında yer alan Birleşim Mühendislik, 2023 yılının 6 aylık bilançosunda da kârlılığının yanı sıra birçok gelir kalemini de artırmıştı. Şirket, açıklanan bilançonun sonrasında borsadaki yükselişini de sürdürmüştü.

Birleşim Mühendislik, 19 Eylül tarihinde dev bir iş anlaşmasına imza attı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan BRLSM, 7,5 milyon dolarlık iş aldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş ile Dünya Göz Hastanesi San. ve Tic.A.Ş. arasında 9.199 kWe/11.797 kWp kapasitesinde anahtar teslimli Güneş Enerjisi Santrali kurulumu için K.D.V.hariç toplam 7.500.000. ABD Doları bedelle ön anlaşma yapılmıştır.

Proje bedelinin TL karşılığı güncel kur ile 202.360.500 TL olup sözleşme imzalandığında detayları kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.”


Bakmadan Geçme