Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Limak Doğu Anadolu Çimento'nun talep toplama işlemleri 16 Şubat saat 17.00'de sona eriyor. Peki, şirketin halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? LMKDC kaç lot verdi? Limak Doğu Anadolu Çimento borsada ne zaman işleme başlayacak?

Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC) halka arzına 8 Şubat 2024 tarihinde onay vermişti. Şirket, toplam 155.930.000 lot için 14-15-16 Şubat tarihlerini talep toplama tarihleri olarak açıklamıştı. Halka arz onayı alan yılın üçüncü şirketi olan Limak Doğu Anadolu Çimento'nun yatırımcılara kaçar lot dağıtılacağının yanı sıra halka arz sonuçları da merak konusu oldu.

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO HALKA ARZ DETAYLARI!

Şirket, toplam 155.930.000 lotu halka arz ediyor. Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzında 109.151.000 lot bireysel yatırımcılara, 46.779.000 lot ise kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Şirketin halka arz fiyatı 16,20 TL şeklinde açıklandı. Bu şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Öte yandan şirketin halka arz gelirini Ergani Fabrikası'nın devralınmasında kullanacağı biliniyor. Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz büyüklüğü ise 2,52 milyar TL şeklinde dikkat çekiyor.

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz sonuçlarını 19 ya da 20 Şubat 2024 tarihinde açıklaması bekleniyor. Şirketin halka arz sonuçları açıklandığında mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO KAÇ LOT VERDİ?

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına katılan bireysel yatırımcılara kaçar lot dağıtacağı konusu da halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından netlik kazanacak. Bu detayı da mobil uygulamalarımızdan takip edebilirsiniz.

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz edilen paylarının 21 ya da 22 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor. Şirketin borsada işleme başlama tarihi belli olduğunda mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle öğrenebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme