Oba Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı mı? OBAMS kaç lot verdi?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan şirketlerden Oba Makarnacılık, talep toplama işlemlerini tamamladı. OBAMS kaç lot verdi, OBA Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

Oba Makarnacılık halka arz sonuçları açıklandı mı? OBAMS kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 16 Şubat 2024 tarihinde Oba Makarnacılık'ın halka arzına onay vermişti. Şirket, 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamladı. Oba Makarnacılık halka arzında toplam 96.336.345 lot satışa sunulurken bireysel yatırımcılara ise lotların %49'una denk gelen 47.204.809 lot ayrılmıştı. 

Halka arz fiyatı 39,24 TL olan Oba Makarnacılık, OBAMS kodu ile Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak. Şirketin talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından halka arz sonuçları ile birlikte, kişi başı kaçar lot dağıtıldığı ve borsada ne zaman işleme başlayacağı konusu yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Oba Makarnacılık'ın halka arz sonuçlarını 26 ya da 27 Şubat 2024 tarihinde açıklaması bekleniyor. Halka arzlara dair tüm süreci, aşağıda linkleri yer alan mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

OBAMS KAÇ LOT VERDİ?

Oba Makarnacılık halka arzında bireysel yatırımcılara, 47.204.809 verdi. Şirketin halka arzında kişi başı kaç lot düştüğü sorusu ise halka arz sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

OBA MAKARNACILIK BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Talep toplama işlemlerini 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştiren Oba Makarnacılık'ın, 28 - 29 Şubat ya da 1 Mart tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor. Detay netleştiğinde, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 3
Admin 25 Şubat 2024 17:08

Takipçimizin uyarısı doğrultusunda, haberde yer alan ibare düzeltildi.

Remark 25 Şubat 2024 17:04

O yorumu yazan manipülasyon yapmış 28 Mart diye bir ibare yok yazının tekrar okunması için yapılmış bir yorum

Reyhan 25 Şubat 2024 04:40

Yazım hatası var 28 29 mart açıklanacak denilmiş 1 ay sonra başlamaz diye düşünüyorum 27 28 şubat olmalı o tarih

Bakmadan Geçme