SPK 2 şirkete daha halka arz onayı verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 22 Şubat 2024 tarihinde bülten yayımladı. Yayımlanan yeni haftalık bültende 2 şirkete daha halka arz onayı geldi. İşte halka arz edilecek olan şirketler hakkında detayları!

SPK 2 şirkete daha halka arz onayı verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 2024 yılının Ocak ayında 3 haftayı boş geçmişti. Kurul, daha sonraki her haftalık bültende ise yeni halka arz onayları vermeye devam ediyor. Son olarak 16 Şubat 2024 tarihli bültende 2 şirkete halka arz onayı veren SPK, 22 Şubat 2024 tarihli bültende de yine 2 şirketin halka arzını onayladı.

Bu hafta halka arz onayı alan şirketler ise Mogan Enerji Yatırımlar Holding ile Artemis Halı oldu. Her iki şirketin de halka arz detaylarını hem web sitemizden hem de aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

MOGAN HALKA ARZ DETAYLARI!

Mogan Enerji Yatırımlar Holding, toplam 262.635.000 lotu halka arz edecek. Şirketin halka arz fiyatı ise 11,33 TL şeklinde açıklandı. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım olacak olan halka arzda talep toplama tarihlerinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Şirketin halka arzında tahsisat oranları da henüz netleşmiş değil. MOGAN borsa koduna sahip olan şirketin halka açıklık oranı ise %10,76 olacak. Öte yandan Mogan’ın halka arz büyüklüğü ise 2,97 milyar TL şeklinde gerçekleşecek.

ARTEMİS HALI HALKA ARZ DETAYLARI!

SPK’dan halka arz onayı alan bir diğer şirket de Artemis Halı oldu. Artemis Halı’nın halka arzı, taslak izahnamede yer alan bilgiye göre tamamen eşit dağıtım şeklinde olacak. Halka arz fiyatı 25,35 TL olan ARTEMİS’in borsa kodunun ise ARTMS olması bekleniyor. Öte yandan şirketin halka arz büyüklüğü ise 507 milyon TL şeklinde gerçekleşecek. Artemis Halı’nın halka açık oranı ise %28,57 olacak.

SPK 2 şirkete daha halka arz onayı verdi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme