Tarih belli oldu! Yüzde 100 bedelsiz pay dağıtacak!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan bedelsiz sermaye artırımı için onay alan Konfrut Gıda, tarihi açıkladı. Şirket, yüzde 100 bedelsiz pay dağıtımı yapacak. İşte Konfrut Gıda'nın bedelsiz sermaye artırımına başlayacağı tarih ve detaylar!

Tarih belli oldu! Yüzde 100 bedelsiz pay dağıtacak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Konfrut Gıda (KNFRT), %100 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Şirket, alınan bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusunu iletmiş ve geçen hafta da onay almıştı. Konfrut Gıda'nın bedelsiz sermaye artırımı detayları da belli oldu.

Kayıtlı sermaye tavanı 660.000.000 TL olan Konfrut Gıda, 132.000.000 TL olan sermayesini %100 bedelsiz artırarak 264.000.000 TL'ye çıkaracak. İç kaynaklardan 132.000.000 TL pay alımı gerçekleştirecek olan şirket, bu tutarın tamamını ise geçmiş yıl kârlarından karşılayacak.

Tarih belli oldu! Yüzde 100 bedelsiz pay dağıtacak!

TARİH BELLİ OLDU

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 18 Ocak 2024 tarihinde onay alan Konfrut Gıda, tarihi açıkladı. Şirket, 29 Ocak 2024 Pazartesi günü bedelsiz pay alımına başlayacak. Bu tarihte, KNFRT yatırımcılarını portföylerine, ellerinde bulunan lot sayısı kadar bedelsiz pay dağıtımı gerçekleştirilecek. Şirketin borsadaki hisse fiyatı da aynı oranda bölünecek.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.