Tavan bozan halka arz hisseyi BofA topladı, yeniden TAVAN!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Bor Şeker, yeniden tavan bozdu. Hissenin tavan fiyat bozmasının ardından Bank of America'dan yüklü lot alındı. BORSK yeniden tavan fiyata yükseldi.

Tavan bozan halka arz hisseyi BofA topladı, yeniden TAVAN!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni halka arz şirketlerden biri olan Bor Şeker, dünün ardından bugün de sabah saatlerinde tavan fiyatı bozdu. Hisse, 15 Şubat Perşembe günü borsada işleme başlaması ile birlikte, 16-19-20 Şubat tarihlerinde tavan serisi yapmıştı. 21 Şubat tarihinde tavan fiyatı bozan BORSK, seansı yeniden tavan fiyattan kapattı. Bor Şeker hisselerinde 22 Şubat sabah seansında da tavan fiyattan açılış yapılmadığı görüldü. Ancak, devreye giren alıcılar BORSK hisselerini yeniden günün en yüksek fiyatına çıkardı. BORSK hisselerinde en çok alım yapılan kurum ise Bank of America (BofA) oldu.

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!    

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America, tavan fiyatı bozan Bor Şeker hisselerinde yüklü miktarda alım gerçekleştirdi. BofA aracılığı ile 22 Şubat 2024 tarihli seans saat 16.35 itibariyle 1.298.366 lot alımı gerçekleştirildi. Alıcılara aracı olan diğer kurumlar ise 901 binin üzerinde lot ile A1 Capital, 614 binin üzerinde lot ile Şeker, 949 binin üzerinde lot ile İŞ, 343 binin üzerinde lot ile Yapıkredi yer aldı. Diğer kurumlardan ise toplam 1 milyon 257 binin üzerinde lot alımı gerçekleştirildi.

YÜZDE 76 KAZANÇ SAĞLADI!

Bor Şeker'in halka arz edilen payları, 15 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlamıştı. Halka arz fiyatı 26,54 TL olan BORSK, 22 Şubat 2024 tarihli seansta gördüğü 46,94 TL fiyat ile halka arz yatırımcılarına %76 oranında kazanç sağladı.

Tavan bozan halka arz hisseyi BofA topladı, yeniden TAVAN!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme