Yatırımcısına %11711 kazandıran hissede yükseliş sürüyor!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketin hisseleri yatırımcılarına son 6 ayda %500 kazandırdı. Uzun…

Yatırımcısına %11711 kazandıran hissede yükseliş sürüyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketin hisseleri yatırımcılarına son 6 ayda %500 kazandırdı. Uzun vade yatırımcılarına ise 2010 yılından bu yana %11711 kazandıran hisse dün tavan oldu, bugün de yükseliş sürüyor.

Borsa İstanbul’da son zamanların dikkat çeken hisselerinden biri, yükselişini sürdürüyor. Bilgisayar sektöründe faaliyet gösteren Link Bilgisayar hisseleri, yatırımcılarına 6 ay gibi kısa bir zamanda %500 dolaylarında para kazandırdı. LINK hissesine uzun vade yatırım yapan yatırımcılar ise 2010 yılından bu yana %11711 dolaylarında kazanç sağladı.

Haber

Mayıs ayında 35 TL’nin altında işlem gören LINK hisseleri, son günlerde gelen sert yükselişle birlikte yatırımcılar arasında en çok konuşulan hisselerden biri olarak da dikkat çekiyor. 21 Kasım tarihli seansı tavan fiyattan kapatan LINK hissesi, 22 Kasım tarihindeki yükselişini de sürdürüyor. Hissedeki sert yükseliş sonrası, akıllara şirketin karar almış olduğu bedelsiz sermaye artırımı da geldi.

%200 BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI KARARI ALMIŞTI!

Link Bilgisayar, 8 Eylül 2023 tarihinde bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Şirket, 11.000.000 TL olan mevcut sermayesini, SPK’dan gelecek onay sonrasında %200 artırarak 33.000.000 TL’ye yükseltecek. Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunan şirket, Kurul’dan onay bekliyor.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında de ğildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme