Yazılım şirketi milyon dolarlık sözleşmeyi imzaladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketlerinden VBT Yazılım (VBTYZ), dikkat çeken bir sözleşmeye imza attı. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 1.465.800 dolar olduğu belirtildi.

Yazılım şirketi milyon dolarlık sözleşmeyi imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının önde gelen yazılım şirketlerinden VBT Yazılım, hisselerinin yükselişi ile dikkat çekmişti. Şirket, kısa zaman önce %350 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile yatırımcılara bedelsiz pay dağıtmıştı. Yaptığı iş anlaşmaları ve imzaladığı sözleşmelerle de dikkat çeken şirket, yine adından söz ettirecek bir sözleşmeyi duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden sözleşme detaylarını paylaşan VBT Yazılım, sözleşme bedelinin 1.465.800 dolar olduğunu belirtti. VBT Yazılım’dan yapılan KAP açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz VBT Yazılım A.Ş., Türkiye'de yerleşik Bir Özel Banka ile  "Ana Sistem Yedekleme ve Arşiv altyapısı Veri Depolama Sistemi" temini konusunda anlaşmıştır. Sözleşmenin toplam bedeli 1.465.800,00 Amerikan Dolarıdır.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme