Yeni halka arz şirketten 44.850.000 TL'lik yatırım!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, bağlı ortaklığının yatırımı hakkında açıklamada bulundu. Tarım…

Yeni halka arz şirketten 44.850.000 TL'lik yatırım!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi, bağlı ortaklığının yatırımı hakkında açıklamada bulundu. Tarım şirketi, yatırım bedelini ise 44 milyon 850 bin TL şeklinde açıkladı.

Borsa İstanbul‘da işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerden Graintürk Tarım A.Ş., %100 bağlı ortaklığının yatırımı hakkında bir açıklamada bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcılarını bilgilendiren Graintürk Tarım A.Ş. (GRTRK), iştiraki olduğu Özova Hububat Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti’nin, nakliye filosunu güçlendirmek amacıyla 13 adet iş makinası alım sözleşmesi imzaladığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada yatırım bedeli de 44.850.000 TL şeklinde duyuruldu.

Graintürk Tarım’ın yaptığı KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz, Graintürk Tarım A.Ş.‘nin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Özova Hububat Tarım Ürünleri Tic. Ltd. Şti nin Nakliye filosunu güçlendirmek amacı ile 13 adet iş makinesi alımı için sözleşme imzalanmıştır. Yapılan yatırım ile bağlı ortaklığımız Özova Hububat Tarım Ürünleri Ltd.Şti nin Lojistik anlamda faaliyetlerinin genişletilmesi amaçlanmıştır.

Sözleşme bedeli 44,850,000 TürkLirası dır”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme