Yüzde 65 düşen teknoloji hissesi tavana yürüdü!

Borsa İstanbul'da son zamanların hem en çok yükselen hem de en çok düşen hisselerinden FONET, 1 Nisan tarihinde tavana yürüdü. FONET payları, kısa zamanda yüzde 65'in üzerinde düşüş göstermişti.

Yüzde 65 düşen teknoloji hissesi tavana yürüdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 yılının son günlerinden itibaren yükseliş trendine giren Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET) payları, 2024 yılına adeta damga vurmuştu. 29 Aralık 2023 tarihli seansı 6,36 TL’den kapatan FONET, 7 Mart tarihli seansta 2024 yılında en çok yükselen hisse konumundaydı. FONET, 7 Mart tarihinde kadar yeni yılda %821’in üzerinde yükseliş göstererek 58,60 TL’yi görmüştü. FONET paylarında 7 Mart tarihli seans dönüm noktası oldu ve hisse kısa zamanda zirveden en çok düşen hisseler arasında yer aldı.

Yüzde 65 düşen teknoloji hisse tavana yürüdü!

ZİRVEDEN %65’LİK SERT DÜŞÜŞ!

Fonet Bilgi Teknolojileri’nin Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 7 Mart tarihinin ardından düşüşü ile konuşulmaya başladı. Hisse, 1 Nisan tarihinde de 20 TL’ye kadar geriledi. FONET paylarında 58,60 TL’den düşüş oranı %65’i gördü.

Yüzde 65 düşen teknoloji hisse tavana yürüdü!

TAVANA YÜRÜDÜ!

1 Nisan 2024 tarihli seansta FONET hisselerine tepki alımı geldi. Sert düşüş gösteren hissede alıcılar öne çıktı. FONET, seansı %9,93 yükselişle tavan fiyata yakın olan 23,46 TL’den kapattı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme