Zorlu Enerji, Avrupa'da yeni şirket kurdu!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Zorlu Enerji, Avrupa'da yeni şirket…

Zorlu Enerji, Avrupa'da yeni şirket kurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Zorlu Enerji, Avrupa’da yeni şirket kurulduğunu açıkladı. İşte kurulan şirketin amacı ve ZOREN’den yapılan açıklamanın detayları!

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Zorlu Enerji, yeni şirket kurdu. Zorlu Enerji’den yapılan açıklamaya göre yeni kurulan şirket, Türkiye’de yürütülen elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesini Avrupa’ya taşıyacak.

Bu bağlamda kurulan şirket hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyuruda bulunan Zorlu Enerji, “21.06.2023 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden; Şirketimizin Türkiye’de yürütülen elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesini kapsayan faaliyetleri ile bu konudaki projelerini iştirakleri aracılığı ile yurt dışına taşımak amacıyla, Avusturya’da, Hollanda’da kurulu dolaylı iştirakimiz Electrip Global B.V.‘nin %100 hissedarlığında “Electrip Austria GmbH” unvanlı bir şirket kurulmuştur.” ifadelerine yer verdi.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme