1-5 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan yeni halka arzlar gelmeye devam ederken, 1-5 Nisan haftasının halka arz takvimi araştırılmaya başladı. Bu hafta yeni halka arz var mı, 1-5 Nisan 2024 halka arz takviminde ne var? soruları yanıt buldu.

1-5 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2024 yılında şimdiye kadar 9 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden 8'i Borsa İstanbul'da işlem görürken, 1 şirketin ise önümüzdeki hafta içerisinde borsada işleme başlaması bekleniyor.

2024 yılı halka arzlarından Alves Kablo ve Pasifik Teknoloji gibi şirketler, yatırımcılarına halka arzın ardından %200'ün üzerinde getiri sağlamıştı. Borsada işeleme başlayan son halka arz şirket Odine Solutions Teknoloji'de de tavan serisi devam ediyor. Halka arz hisselerin yükselişi, yatırımcıları yeni halka arzlara da yönlendirdi. Yeni haftada halka arz olup olmayacağı konusu internette araştırma konularının başında geliyor.

1-5 NİSAN HALKA ARZ TAKVİMİ!

21 Mart tarihinde SPK'dan halka arz onayı alan IC Enterra Yenilenebilir Enerji (ENTRA), 1-5 Nisan haftasında halka arz sonuçlarını açıklayacak. Şirketin halka arz edilen paylarının yine bu tarihler arasında borsada işleme başlaması bekleniyor.

1-5 NİSAN HALKA ARZ VAR MI?

Sermaye Piyasası Kurulu, 28 Mart tarihinde ayın son bültenini yayımlamıştı. Bu bültende yeni halka arz onayı çıkmadı. 1-5 Nisan 2024 haftasında yeni halka arz olmayacak. 

Halka arzları, anlık bildirimlerle mobil uygulamalarımızdan takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme