10 gündür tavan tavan giden hisse rekora koşuyor!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, 10 gündür tavan fiyattan işlem görüyor. Şirketin hisseleri rekora…

10 gündür tavan tavan giden hisse rekora koşuyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi, 10 gündür tavan fiyattan işlem görüyor. Şirketin hisseleri rekora doğru koşuyor!

10 Kasım 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ekos Teknoloji ve Elektrik (EKOS) halka arzına onay vermişti. Daha sonra 15-16 Kasım tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamlayan şirket, 21 Kasım tarihinde Borsa İstanbul‘da işlem görmeye başlamıştı.

EKOS, halka arzda toplam 60.000.000 lotu hisse başı 12,77 TL’den halka arz etti. Şirketin hisseleri, borsada işleme başlamasının ardından 10 gün boyunca tavan fiyattan işlem gördü. 4 Aralık tarihinde de tavan fiyattan işlem gören EKOS payları, rekora doğru koşuyor.

%158,54 YÜKSELDİ

12,77 TL‘den halka arz edilen EKOS, 4 Aralık 2023 Pazartesi günü 33 TL‘ye yükseldi. Halka arzdan bu yana yatırımcılarına %158,54 kazandıran EKOS, ONCSM ve OZSUB gibi şirketlerin ardından tavan serisine en uzun süre devam eden şirketler arasında yer almaya aday görünüyor.

Haber
EKOS 4 ARALIK 2023 HİSSE GRAFİĞİ

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme