1000 Yatırımlar Holding (BINHO) katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan 1000 Yatırımlar Holding, BINHO borsa kodu ile…

1000 Yatırımlar Holding (BINHO) katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan 1000 Yatırımlar Holding, BINHO borsa kodu ile halka arz edilecek. Peki şirket katılım endeksine uygun mu? İşte cevabı!

SPK, 10 Kasım tarihinde 3 şirkete halka arz için onay verdi. Bu şirketlerden biri de 1000 Yatırımlar Holding oldu. Şirket, 14-15 Kasım tarihlerinde tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edilecek. Bu halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden normal hisse alır gibi talep gönderebilir.

Halka arzın onay almasının ardından, şirketin yatırımcısı olmak isteyen birçok kişi de 1000 Yatırımlar Holding’in katılım endeksine uygun olup olmadığını araştırıyor. Şirketin SPK onaylı izahnamesinin yayınlanmasının ardından bu soru yanıt buldu.

1000 YATIRIMLAR HOLDİNG (BINHO) KATILIM ENDEKSİ’NE UYGUN MU?

Evet. 1000 Yatırımlar Holding, Katılım Endeksi’ne uygun ve borsada işleme başlamasının ardından bu endekste yer alacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme