1000 Yatırımlar Holding halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Bir şirket daha halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurusunu iletti. 1000 Yatırımlar…

1000 Yatırımlar Holding halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir şirket daha halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurusunu iletti. 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.‘nin halka arzında taslak izahname yayımlandı. 1000 Yatırımlar Holding halka arz talep toplama tarihleri ne zaman, kaç lot verir, 1000 Yatırımlar Holding Borsada ne zaman işlem görecek? 1000 Yatırımlar katılım endeksine uygun mu? gibi sorular yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş.‘nin taslak izahnamesinde yer alan detaylar şu şekilde:


1000 Yatırımlar Holding A.Ş.

SPK Onay Tarihi: 10 Kasım 2023

Talep Toplama Tarihleri: 14-15 Kasım

Sermaye Artırımı: 7.000.000

Ortak Satışı: 2.500.000

Toplam Pay Adedi: 9.500.000

Halka Arz Fiyatı: 125 TL

Halka Arz İskontosu: %32,60

Halka Açıklık Oranı: %20,21

Halka Arz Büyüklüğü: 1.187.500.000 TL

Dağıtım: Tamamen Eşit Dağıtım

Borsa Kodu: BINHO

İşlem Tarihi: 20 Kasım 2023

Katılım Endeksi: UYGUN


FON KULLANIM YERLERİ:

Devam eden yatırımların sonuçlandırılması, alternatif sektörlerin ve pazarların araştırılarak yatırım yapılması, hizmet kapasitesi, kalitesi ve çeşitliliği artımaya yönelik mal ve hizmet alımlarının yapılması: %80-85

İşletme sermayesi: %8-10

Finansman ve borç ödemeleri: %7-10


ÖNEMLİ DETAYLAR

Fiyat istikrarı planlanmamaktadır.

Şirket 1 yıl boyunca bedelli sermaye artırımı ve yeni pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl boyunca yeni pay satışı yapmayacaktır.


1000 YATIRIMLAR HOLDİNG NE İŞ YAPAR?

2022 yılında kurulan 1000 Yatırımlar Holding, ulaşım, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda güvenli platformlar ve yenilikçi çözümlerle daha iyi bir gelecek modeli üzerinde çalışıyor. Her gün yeni fikirleri ve hızlı büyüme oranı ile yarına emin adımlarla ilerliyor. Bünyesinde 500’ü aşkın kişiye istihdam sağlayan 1000 Yatırımlar Holding, büyüyen şehirlerin ve değişen dünyanın sorunlarına akılcı çözümler ararken gücünü yeniliğe olan merakından ve sürekli gelişime bağlılığından alıyor.

1000 Yatırımlar Holding’in bünyesinde 5 şirket bulunmaktadır:

BinBin, Meta, Algoritma, Altay Enerji ve Go Sharing

Haber

2019 senesinde BinBin ile çıkmış olduğu bu yolculukta bize eşlik etmesi için QCharge ve Algoritma’yı hayata geçirdi. BinBin çevreci ulaşım alternatifleriyle paylaşım ekonomisini yaygınlaştırmayı hedefleyen bir uygulama olarak faaliyetine başladı.

QCharge, bu ekosistemi desteklemesi için kuruldu. Enerji tüketiminin fazlalaşması, elektrikli otomobil pazarının büyümesi; enerji ihtiyacında büyük açık oluşturdu. Bu noktada kendi enerjimizi üretebilmek, elektrikli şarj istasyonları ile hizmet verebilmek için ​QCharge bünyesinde faaliyetlere başladık.

BinBin’in yapısını inşa ederken yerli yazılım ve donanımın önemini anlama fırsatı buldu. Yazılım, Dünya’da en büyük katma değere sahip olan unsurların başında gelmektedir. Akıllı şehir teknolojileri üretmek, yerli yazılımlarımızla farklı alanlarda hizmet verebilmek, katma değer üretebilmek için Algoritma ekibimizle projeler oluşturmaya başladı.


BANKA VE ARACI KURUMLAR

Tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden normal hisse alır gibi katılım sağlanabilir.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme