163.388.304 TL'lik iş anlaşması açıklandı!

2023 yılının dikkat çeken şirketlerinden Birleşim Mühendislik (BRLSM), bağlı ortaklığının 163.388.304 TL bedelli iş anlaşmasını açıkladı.

163.388.304 TL'lik iş anlaşması açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların dikkat çeken şirketlerinden biri olan Birleşim Mühendislik (BRLSM), hem yaptığı iş anlaşmaları hem de borsadaki yükselişi ile adından söz ettirmişti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Ancak borsadaki genel düşüşe de ayak uyduran BRLSM hisseleri, zirve fiyatının %50 altına düştü. Hisselerdeki düşüşün ardından şirketten yeni iş anlaşması açıklaması geldi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, bağlı ortaklığı Erde Mühendislik A.Ş.'nin Favori Çukurova Havalimanı İşletmeciliği A.Ş. ile iş anlaşması imzaladığını duyurdu.

Birleşim Mühendislik'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Şirketimiz ve bağlı ortaklığı Erde Mühendislik A.Ş. ile Favori Çukurova Havalimanı İşletmeciliği A.Ş.  arasında Çukurova Havalimanı Projesi kapsamında;

-Birleşim Mühendislik, Mekanik tesisat işleri için 2.000.000 EUR+KDV,

-Erde Mühendislik, Elektrik tesisat işleri için 2.300.000 EUR+KDV, olmak üzere toplam 4.300.000 EUR + KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır. 

Şirket ve bağlı ortaklığının imzaladığı sözleşme bedeli güncel kurla (KDV Dahil) toplam 163.388.304 TL'dir.

Bu bildirimle birlikte; Çukurova Havalimanı Projesi'nin Mekanik ve Elektrik işleri için Şirket ve bağlı ortaklığının sözleşme bedeli daha önce imzalanan sözleşmeler ile birlikte güncel kurla (KDV Dahil) toplam 984.852.134 TL'ye ulaşmıştır.

İşin süresi ise 3 ay olarak planlanmıştır."


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme