18,99 milyon dolarlık sözleşme imzalandı!

Borsa İstanbul'da payları işlem gören şirket, yabancı bir müşterisi ile rekor bedelli iş anlaşmasına…

18,99 milyon dolarlık sözleşme imzalandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da payları işlem gören şirket, yabancı bir müşterisi ile rekor bedelli iş anlaşmasına imza attı! İşte detaylar!

Borsa İstanbul pay piyasası şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yeni iş anlaşmasını açıkladı. Şirketin yaptığı imzaladığı iş sözleşmesinin bedeli yatırımcıları da heyecanlandırdı.

Kontrolmatik‘ten yapılan açıklamada, yabancı bir müşteri ile yurt dışında yüksek gerilim mobil substation yapımı için anlaşıldığı ve sözleşm bedelinin ise 18,99 milyon dolar olduğu belirtildi.

KONTR‘den yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Yabancı bir müşterimiz ile yurt dışında Yüksek Gerilim Mobil Substation yapımı için toplamda 18.990.000.-USD tutarında sözleşme bugün tarihi itibariyle imzalanmıştır. İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.”



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme