19-23 Şubat 2024 HALKA ARZ Takvimi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2024 yılına girilmesinin ardından yeni halka arzlara onay verdi. SPK'nın onay verdiği şirketlerin halka arz takvimi ise yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 19-23 Şubat 2024 halka arz takvimi detayları haberimizde! Bu hafta halka yeni arz var mı? İşte detaylar!

19-23 Şubat 2024 HALKA ARZ Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 yılının son haftalarından itibaren 2024 yılın ilk 3 haftasında da halka arz onayı vermeyen Sermaye Piyasası Kurulu, 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı. Kurul, 31 Ocak ve 8 Şubat'ın ardında bu kez de 16 Şubat tarihli SPK bültenlerinde yeni halka arzlara onay verdi. Pasifik Teknoloji, Bor Şeker ve Limak Doğu Anadolu Çimento'nun ardından bu kez de Oba Makarnacılık ve Alves Kablo halka arz onayı alan şirketler oldu.

SPK'nın yeni halka arzlara onay vermesinin ardından yatırımcılar da 19-23 Şubat 2024 tarihli haftanın halka arz takvimini merak ederek araştırmaya başladı. Bu hafta halka arz var mı? sorusunun yanıtı da araştırma konularından biri haline geldi.

19-23 ŞUBAT HALKA ARZ TAKVİMİ!

SPK onayının ardından 19-23 Şubat halka arz takviminde 2 şirketin halka arzı var. Alves Kablo ve Oba Makarnacılık, muhtemelen 19-23 Şubat haftasında talep toplayarak halka arz edilecek. Şirketlerin SPK onaylı izahnamelerinin yayımlanmasının ardından mobil uygulamalarımızdan tüm detayları anlık bildirimlerle öğrenebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

ALVES KABLO HALKA ARZ DETAYLARI!

Alves Kablo toplam 40.000.000 lotu, taslak izahnamede yer alan bilgiye göre; tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edecek. Şirketin halka arz fiyatı 19,45 TL olacak. Talep toplama tarihleri belli olduğunda mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecek.

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ DETAYLARI!

Oba Makarnacılık da halka arz onayı alan bir diğer şirket oldu. Halka arzda toplam 96.336.345 lot satışa sunulacak. Oba Makarnacılık'ın halka arz fiyatı ise 39,24 TL şeklinde açıklandı. Taslak izahnamede yer alan bilgilere göre bu halka arzda bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme