20-24 Mayıs 2024 halka arz takvimi!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16 Mayıs tarihli bülteninin ardından 20-24 Mayıs halka arz takvimi de belli oldu. İşte bu hafta halka arz edilecek şirketler!

20-24 Mayıs 2024 halka arz takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 16 Mayıs tarihli bülteninde 2 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerin SPK onaylı izahnameleri de yayımlandı. 20-24 Mayıs haftasının halka arz takvimi de belli oldu.

20-24 Mayıs 2024 halka arz takvimi!

Fotoğraf: Borsa İstanbul

20-24 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ!

SPK'dan onay alan 2 şirket, 20-24 Mayıs haftasında halka arz olacak. Onur Yüksek Teknoloji ile Özyaşar Tel halka arz onayı alan şirketler oldu. Öte yandan, 9 Mayıs tarihinde halka arzı onaylanan Hareket Proje Taşımacılığı'nın da halka arz sonuçlarını açıklaması ve aynı hafta içerisinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor.

ONUR YÜKSEK TEKNOLOJİ HALKA ARZI 22-23 MAYIS'TA!

Onur Yüksek Teknoloji, 22-23 Mayıs tarihlerinde halka arz edilecek. Şirketin halka arzı birincil piyasada gerçekleşecek ve tamamen eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Borsa kodu ONRYT olan şirketin halka arz fiyatının ise 49,50 TL olacağı açıklandı. Onur Yüksek Teknoloji'nin borsada işleme başlamasının ardından fiili dolaşım oranı ise %30,64 olacak. Onur Yüksek Teknoloji Katılım Endeksi'ne de uygun.

ÖZYAŞAR TEL HALKA ARZI 23-24 MAYIS'TA!

Özyaşar Tel de SPK'dan halka arz onayı alan bir diğer şirket oldu. Talep toplama işlemleri, 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Borsa kodu OZYSR olan şirketin halka arz fiyatının ise 28 TL olduğu açıklandı. Katılım Endeksi'ne de uygun olan Özyaşar Tel, biricil piyasada ve tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edilecek. Şirketin halka arz sonrası fiili dolaşım oranı ise %30,23 olacak.

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI BORSADA İŞLEME BAŞLAYACAK!

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı almasının ardından talep toplama işlemlerini tamamlayan Hareket Proje Taşımacılığı'nın 20 ya da 21 Mayıs tarihinde sonuçları açıklaması bekleniyor. Halka arz edilen HRKET paylarının da 22 ya da 234 Mayıs tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması, bir diğer beklenti olarak dikkat çekiyor.

20-24 Mayıs 2024 halka arz takvimi!

Fotoğraf: Hareket Proje Taşımacılığı


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme