2023'te en fazla bu hisse yer buldu! Peki, ne kadar kazandırdı?

Borsa İstanbul'da 1 yıl daha geride kalırken, model portföylerde en çok yer bulan hisse de belli oldu. 1 yılda 25 model portföyünde 15'in yer bulan hisse ne kadar kazandırdı? İşte detaylar!

2023'te en fazla bu hisse yer buldu! Peki, ne kadar kazandırdı?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 yılı borsa için bir hayli dalgalı geçti. Ocak ayında başlayan Borsa İstanbul'daki dalgalı seyir, Türkiye'de büyük depremlerin ardından sert düşüşü beraberinde getirmişti. Ardından ise bir yandan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken bir yandan da genel seçime gidildi. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Mayıs ayında yapılan genel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur ile tamamlanmasının ardından borsada da ralli başlamıştı. Yaşanan bu rallide birçok hisse senedi, fiyatını katlamayı başardı. Ancak yılın son aylarına gelindiğinde de ise 2023 yılının son çeyreği borsada düşüş ile devam ediyor.

Yeni yılın gelmesine birkaç gün kala, 2023 yılında model portföylerde en çok yer bulan hisse senedi de belli oldu. Foreks Haber'in takip ettiği 25 farklı model portföyün detayları açıklandı. 

EN ÇOK YER BULAN HİSSE TCELL OLDU

Foreks Haber'in takip ettiği 25 model portföyün 15'inde yer alarak en çok yer bulan hisse senedi Turkcell İletişim Hizmetleri (TCELL) hissesi oldu. 2022 yılını 37,85 TL'li fiyatlarda kapatan hisse, yıl içerisinde en yüksek ise 61,46 TL'yi gördü. Borsadaki düşüşün ardından TCELL hissesi, 55 TL'li fiyatlara kadar geriledi.

2023'te en fazla bu hisse yer buldu! Peki, ne kadar kazandırdı?


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme