Yüzde 599 bedelsiz kararı ile hisse tavan fiyatta!

Borsa İstanbul'un enerji şirketi, yüzde 599 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Açıklanan bu karar sonrasında şirketin hisseleri tavan fiyata yükseldi.

Yüzde 599 bedelsiz kararı ile hisse tavan fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların dikkat çeken hisselerinden biri olan ZEDUR'da yeni bir gelişme yaşandı. Zedur Enerji, 27 Aralık tarihinde aldığı kararı yatırımcılara duyurdu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılan açıklamada ZEDUR Enerji, %599 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı aldığını belirtmişti.

SERMAYEDE REKOR ARTIŞ!

Zedur Enerji, bu karar doğrultusunda 25.000.000 TL olan sermayesini 174.750.000 TL'ye çıkarmak için harekete geçti. ZEDUR'un kayıtlı sermaye tavanı ise 200.000.000 TL olarak dikkat çekiyor. Şirket, bedelsiz sermaye artırımının tamamının ise iç kaynaklardan karşılanacağını belirtti.

Yüzde 599 bedelsiz kararı ile hisse tavan fiyatta!

HİSSE TAVAN OLDU

27 Aralık borsa seans kapanışının ardından bedelsiz sermaye artırımı kararı açıklayan şirketin hisseleri, 28 Aralık tarihine tavan fiyattan başladı. Geçtiğimiz günkü seansı 79,75 TL'den kapatan ZEDUR payları, bugün ise tavan fiyat olan 87,70 TL'den işlem görüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme