2024'te beklentisi yüksek olan hisseler!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketler hakkında analizler gelmeye devam ediyor. İş Yatırım da en az yüzde 70 net kâr büyümesi beklenen hisseleri paylaştı. İşte dikkat çeken o hisseler!

2024'te beklentisi yüksek olan hisseler!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de birçok aracı kurum ve yatırım şirketinden analizler gelmeye devam ediyor. İş Yatırım da resmî web sitesinden yine dikkat çeken bir analiz paylaştı. Yapılan analizde, 2024 yılında en az %70 net kar büyümesi beklenen ve yabancı oranı yüksek şirketlere yer verildi.

Yapılan analizde 7 şirkete yer verilirken net kâr büyümesi beklentisi en yüksek şirket ise Enka İnşaat (ENKAI) oldu. İş Yatırım, Enka İnşaat için net kâr büyümesi beklentisini %152,72 şeklinde duyurdu. Hissede yabancı oranı ise %29,43 şeklinde belirtildi.

Enka İnşaat'ın ardından net kâr büyümesi beklentisi en yüksek şirket ise Türk Telekom (TTKOM) oldu. Türk Telekom için ise net kâr büyümesi beklentisi %122,31 şeklinde paylaşıldı. Öte yandan TTKOM'da yabancı oranı da %20,56 olarak verildi.

Net kâr büyümesi beklentisi yüksek olan 3. şirket ise Migros oldu. İş Yatırım Migros için net kâr büyümesi beklentisini %112,99 şeklinde paylaştı. MGROS'ta ise yabancı oranı %41,67 olarak belirtildi.

İş Yatırım'ın listesinde yer alan diğer şirketler ise şu şekilde:

2024'te beklentisi yüksek olan hisseler!

Kaynak: İŞ Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme