22-26 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!

Borsa İstanbul'da 19 Nisan tarihli seans yükselişle kapandı. Yeni haftada ise halka arz takvimi yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 22-26 Nisan halka arz takvimi detayları haberimizde! Bu hafta halka arz var mı?

22-26 Nisan 2024 Halka Arz Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında, Ramazan Bayramı sonrası ilk hafta geride kaldı. Dalgalı bir grafik çizen Borsa İstanbul, haftanın son seansını ise yükselişle kapattı. Hafta kapanışının ardından yeni halka arz olup olmayacağı konusu da merak edilmeye başladı. Bilindiği üzere, 17-19 Nisan tarihlerinde Rönesans GYO'nun halka arzı için talep toplama işlemleri gerçekleştirilmişti. Peki, 22-26 Nisan haftasında halka arz olacak mı?

22-26 NİSAN 2024 HALKA ARZ TAKVİMİ!

Sermaye Piyasası Kurulu, 18 Nisan 2024 Perşembe günü bir bülten yayımladı. Kurul'un yayımladığı yeni bültende halka arz onayı yer almadı. 22-26 Nisan haftasında halka arz takvimi boş olacak. Herhangi bir şirkete onay verilmediği için talep toplama işlemi bu hafta yer almayacak.

RÖNESANS GYO HALKA ARZ SÜRECİ

17-19 Nisan tarihlerinde halka arz olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, 22 ya da 23 Nisan'da halka arz sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Şirketin, 24 ya da 25 Nisan tarihlerinden birinde de Borsa İstanbul'da işleme başlaması beklentiler arasında yer alıyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme