2,34 milyar TL büyüklüğünde sözleşme!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi Katılımevim, Kasım ayında gerçekleşen sözleşme büyüklüğünü açıkladı…

2,34 milyar TL büyüklüğünde sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi Katılımevim, Kasım ayında gerçekleşen sözleşme büyüklüğünü açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, geçtiğimiz ay 2.346.402.988 TL büyüklüğünde sözleşme yapıldığı duyuruldu.

2023 yılı halka arzları arasında en çok kazandıran şirketlerden biri olan Katılımevim, rekor sözleşmelere devam ediyor. Daha önce de yaptığı sözleşme büyüklükleri ile adından söz ettiren şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden Kasım ayına ait sözleşme büyüklüğünü duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre Katılımevim, geçtiğimiz ay toplam 2.346.402.988 TL büyüklüğünde sözleşmeye imza attı.

Şirketten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Şirketimizce 2023 Kasım ayında toplam 2.346.402.988 TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız. Saygılarımızla” denildi.

%300’ÜN ÜZER İNDE YÜKSELDİ!

Halka arz fiyatı 13,43 TL olan Katılımevim, 2023 yılının en çok kazandıran şirketlerinden biri oldu. 12 Haziran tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan şirketin hisseleri, 57 TL‘nin üzerinde işlem görüyor. Katılımevim hisseleri, bu fiyatla birlikte borsa yatırımcılarına %300’ün üzerinde kazanç sağlamış oldu.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Share


Benzer Haberler

Bakmadan Geçme